DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

„Életem élménye” – Gasly Michael Jordannel vacsorázott

Pierre Gasly a kosárlegenda Michael Jordannel találkozott és kiderült, hogy az amerikai ikon nagy F1-rajongó - élete legjobb vacsorájának hívta az eseményt az AlphaTauri francia pilótája.

A világ valaha volt legjobb kosárlabdázójának tartott Michael Jordannel vacsorázott csütörtök este Pierre Gasly. Az AlphaTauri pilótája azt mondta erről, hogy egy álma vált valóra a találkozóval.

"Mindenki azt mondja, hogy ne találkozzunk a példaképünkkel, mert csak csalódhatunk, de itt ennek ellenkezője történt. Messze ez volt életem legjobb élménye, ez volt a valaha volt leginspirálóbb vacsorám. Gyerekkorom óta inspirált ő, a mentalitása és az elért sikerei. Ez a srác egy zseni, más ligában játszik azzal, ahogy gondolkodik. Nagyon-nagyon lenyűgözött. Azt nem tudtam, hogy masszív F1-szurkoló, majdnem jobban ismeri a sportot, mint én! Erre a vacsorára mindig emlékezni fogok" - lelkendezett a francia pilóta, aki azt is elárulta, hogy a személyes szponzora közel áll Jordanhez, ő szervezte meg a találkozót.

"Odaadtam neki az egyik sisakomat, ő aláírta az egyik Jordan cipőmet, szóval ez megy a vitrinembe. Mindig sokat lehet tanulni egy ilyen sráctól, ahogy hozzááll a sporthoz, a sikerekhez és kudarcokhoz. Három órát töltöttünk együtt, beszélgettünk motorsportról, NASCAR-ról, de azt nem tudtam, hogy felkel vasárnap hajnalban azért, hogy F1-et nézzen. Nem hiszem, hogy van bárki más a világon, akivel ennyire találkozni akartam" - tette hozzá Gasly.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: