DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Náksi kedvenc aranylemezét árverezi el Kiss Norbi a Kápolnai Macskaárvaháza javára

Náksi Attila világhírű magyar DJ, zenei producer, a magyar labdarúgó-válogatott himnuszának szerzője, kedvenc aranylemezét ajánlotta fel árverésre Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaháza javára.

A sztár DJ április 22-én, a föld napján fát is ültetett a Macskaárvaház körüli, Kiss Norbi által alapított közösségi erdőben, ahol Michelisz Norbert koreai jegenyefenyője és Sebestyén Péter osztrák erdeifenyője mellé kerül Attila piros galagonyafája.

naksi-2-v2



„Rendkívül fontosnak tartom az állatvédelem ügyét, ezért álltam korábban a Szurkolók az állatokért mozgalom mellé és örömmel értesültem arról, hogy a Macskaárvaház és a Szurkolók milyen nagyszerű közös munkát is végeznek az állatmentésben” – fogalmazott Náksi Attila, hozzátéve: aranylemez felajánlását állatszeretetete mellett személyes okok is motiválták. 

„A Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagjaihoz régi, személyes barátság fűz, Kiss Norbert világ- és többszörös Európa-bajnok autóversenyzőnek pedig hosszú ideje, még Suzuki-, SEAT- és Astra-kupás, túraautós korszaka óta szurkolója vagyok. Norbit nemcsak Magyarország, de a világ egyik legjobb autóversenyzőjének tartom, akinek állatvédelmi tevékenysége egész különlegesen példaértékű” – mondja az ismert DJ, aki úgy döntött: az egykori Juventus Rádió mixlemez sorozatából lett aranylemezt ajánlja fel jótékonysági árverésre a Macskaárvaháznak.

naksi-1

„Nagyon büszke vagyok a rádiós sikereinkre, és fontosnak tartom, hogy az éterben is jelen legyünk a dalainkkal” – fogalmazott a sztár DJ, aki jelenleg is a Sláger FM péntek és szombat esti mixműsorának házigazdája. Náksi hozzátette: nagyon bízik abban, hogy lesz érdeklődő a számára oly kedves zenei ereklyére és minél többen licitálnak rá az ötvenezer forintos kikiáltási árra a macskaarvahaz@gmail.com oldalon. A Juventus Rádiós Mixlemez sikeréért elnyert aranylemez megvásárlója természetesen Kiss Norbitól és Náksi Attilától együtt veheti át a nagy becsben tartott aranylemezt. 

Megtudtuk: Norbi és Attila egyébként további közös állatvédelmi terveken gondolkodik, április 26-án délután 5-től például egy a Szurkolók az Állatokért és a Macskaárvaház javára rendezett jótékonysági bowlingversenyen vesznek részt több hazai sztár társaságában a Novotel Hotel bowlingtermében.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: