DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Nem bízik a rendőrség hatékonyságában a kirabolt Leclerc

A vele történt óralopásról kérdezték Charles Leclerc-t: nem szívesen beszél róla, szavai alapján pedig az érezhető, nem bízik benne túlzottan, hogy a rendőrség megtalálja az eltulajdonított tárgyat.

110 millió forint értékű kár érte Charles Leclerc-t, mikor a Formula-1-es éllovast húsvét hétfőn kirabolták Olaszországban, Viareggióban – különleges kiadású Richard Mille karóráját vették le a csuklójáról, miközben egy nagyobb rajongói csoporttal fotózkodott. Olasz sajtóhírek szerint Leclerc üldözőbe vette a tolvajokat, akiket emiatt könnyű lesz a térfigyelő kamerák felvételeik alapján elkapni. A monacói nem árult el sok részletet, de szkeptikusabb a rendőrség hatékonyságával kapcsolatban.

„Nem fogok túlzottan belemenni a részletekbe, mivel nem volt egy nagyszerű élmény. Sokkal többet nem mondhatok. Nyilvánvalóan a rendőrséggel folyamatban vannak a dolgok, igyekeznek megtalálni őket. De ez nem megy annyira simán, mint ahogyan olvastam” – idézi a Motorsport.com Leclerc-t.



„De igen, rendben vagyok, teljes mértékben a hétvégére koncentrálok, nem fog hátráltatni engem ezen a versenyen” – tette hozzá a Ferrari-pilóta, hogy teljesítményén biztosan nem fog érződni a rablás hatása. Csapata első hazai versenye, az Emilia-Romagna-i Nagydíj kapcsán elmondta:

„Nagyon izgatott vagyok. Az első három futamon minden számunkra kedvezően alakult, és úgy tűnik, nagyon erős autóval rendelkezünk az idei évre. Nyilván a Ferrari otthonában leszünk, a múltból tudom, mennyi támogatást kapunk itt, most pedig ebben a pozícióban érkeztünk ide. Biztos, hogy különleges hétvége lesz.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: