DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Nagyapját gyászolja Lance Stroll

Szomorú kötelességet teljesített az Ausztrál Nagydíj előtt Lance és Lawrence Stroll. Az F1-es pilóta nagyapjától, a 90 éves korában elhunyt Leo Strolltól vettek végső búcsút Montrealban.

Leo Stroll (eredeti nevén Strulovitch) gyászjelentése jelenleg is elérhető a Necrocanada.com-on. „2022. március 30-án, szerdán, 90 éves korában békében hunyt el. Szeretett férje volt néhai feleségének, Sandrának, akivel 59 szeretetteljes és különleges évet töltöttek együtt. Odaadó apja és apósa Lawrence-nek, Raquelnek és Randynek, szerető papája Chloénak és Lance Strollnak, Kelly és Chelsea Steinmetznek” – olvasható a nekrológban.



Leo Strollt vasárnap délben helyezték végső nyugalomra Kanadában, a montreali Baron De Hirsch temető zsidó felekezetnek fenntartott részlegén. A temetés szűk körben zajlott, Lance és Lawrence Stroll részvételével, akikről tradicionális kipában fotó jelent meg a helyi sajtóban. Az Aston Martin elnöke a Le Journal de Montreal lapnak így beszélt elhunyt édesapjáról:

„Legjobb barátom, mentorom és elsősorban édesapám veszítettem el. Emlékezetes számomra az a találkozó, melyet ő szervezett Párizsban, alig 18 éves koromban egy neves ruhatervezővel, akit úgy hívtak, hogy Pierre Cardin. Egy nagyszerű utazás kezdete volt számomra. Dinasztiát alapítottunk a divatiparban. Mindent neki köszönhetek” – mondta Lawrence Stroll.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: