DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Hamilton „új” videója nem az, aminek látszik?

A hetek óta magáról hírt nem adó világbajnok a napokban feltűnt egy videóban, amire az egész világ felbolydult. Bár a történtekről nem beszélt, néhány gondolatot megosztott. Valami azonban nem stimmel a videóval.

Lewis Hamilton továbbra is önkéntes száműzetését tölti, legalábbis a nyilvánosságra vonatkozóan. Sem hírt nem ad magáról, sem a közösségi oldalaira nem posztol, a kétes döntések közepette lezajló szezonzáró óta pedig nyilatkozni sem volt hajlandó. Egyelőre még az is vitatott, hogy egyáltalán visszatér-e a Formula-1-be. 

Most azonban egy pillanatra megnyugodhattak a rajongók, hiszen a hétszeres világbajnok egy Motorsport.tv platformon közzétett Mercedes-videóban tűnt fel, ahol rajta kívül Toto Wolff és George Russell is jelen van. A felvételen Hamilton boldog új évet kíván azoknak, akik január 30-án ünneplik a holdújévet. 

A feltűnése kapcsán újra elindultak a találgatások a jövőjét illetően, de egyesek azt is elkezdték megkérdőjelezni, hogy a felvétel egyáltalán valódi, illetve mostani-e. Joggal merült fel a kérdés, és úgy tűnik, a gyanakvók nem tévedtek.



Bár a videó hiteles és azon valóban a brit világbajnok látható, a Mercedes megerősítette a RacingNews365.com-nak, hogy nem most készült, hanem körülbelül két hónappal ezelőtt. 

A felvételen Hamilton frizurája nagyon hasonlít egy másik ünnepi videófelvételen láthatóhoz, amely december végén lett publikálva. Bár ebből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, azt azért joggal feltételezhetjük, hogy a két felvétel nagyjából egy időben készült. 

Noha e szerint mégsem tudtunk meg semmi újat Lewis Hamiltonról, abban azért bízhatunk, hogy lassacskán pont kerül a brit körüli felhajtás végére, hiszen a Mercedes új, 2022-es autója február 18-án bemutatkozik. Arról semmi hír, hogy ő maga részt vesz-e a bemutatón, de a jövőjével kapcsolatos találgatások egészen biztosan véget érnek záros határidőn belül.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: