DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Verstappen kedvenc csapata a Barcelona

A Red Bull F1-es pilótája sajnálja, hogy Ronald Koemannak távoznia kellett a katalán futballklubtól - Hollandiában egyébként a PSV Eindhovennek szurkol.

Max Verstappen bevallotta kedveli és követi is a labdarúgás világának eseményeit, vannak kedvenc csapatai, nemzetközi szinten pedig az FC Barcelonának szurkol. Ezúttal ezzel kapcsolatban kérdezték meg a katalán klub edzőváltásáról, hiszen Verstappen honfitársa, Ronald Koeman irányította eddig a gárdát, ám nemrég leváltották és a klub korábbi legendás játékosát, Xavit ültették a helyére.

max_4



"Szeretem a futballt. Hollandiában a kedvenc csapatom a PSV Eindhoven, de nemzetközi szinten mondhatjuk, hogy az FC Barcelona. Xavi fantasztikus, habár sajnálom Ronald Koemant. Ő is holland, ő is klublegenda volt, de távoznia kellett, mert a Barcelona most elég nehéz helyzetben van. Ez a szituáció most lehetőséget ad a fiatal tehetségeknek arra, hogy fejlődjenek és sikeresek legyenek. Kíváncsian várom, hogy mi történik most Xavival" - mondta Verstappen a DAZN-nek adott interjújában.

Érdekesség, hogy Verstappen a labdarúgást tekintve "egyetért" Lewis Hamiltonnal, aki szintén kedveli a Barcelonát, míg a mezőny spanyoljai, Fernando Alonso és Carlos Sainz óriási Real Madrid-szurkolók.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: