DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ecclestone támogatja Verstappen álláspontját a Drive to Survive-ról

Max Verstappen kijelentette, hogy a jövőben nem hajlandó szerepelni a Netflix Drive to Survive című sorozatában. Néhányan egyet nem értésüket fejezték ki a pilóták közül, Bernie Ecclestone azonban támogatja a holland álláspontját.

A bajnoki éllovas nemrégiben kifejtette, mennyire nem elégedett a sorozattal, és noha érti, hogy a népszerűség növelésének céljából szükség van rá, ő szeretne inkább kimaradni belőle. A holland azzal érvelt, hogy az interjúkból kiragadott részleteket gyakran olyan eseményekhez vágták be a korábbi epizódokban, amelyek nem is oda kapcsolódtak; ahogy ő fogalmazott: „Sok mindent meghamisítottak.”

Néhányan a mezőnyből felszólaltak az eset kapcsán és elmondták, semmi gondjuk a sorozattal és nagyra értékelik, amit a Netflix az F1-ért tesz. És hogy pontosan mit tesz? Betekintést enged a rajongóknak a Formula-1-es események kulisszái mögé a pályán és azon kívül is, ezzel növelve a sportág népszerűségét, különösen az Egyesült Államokban.



Mindezzel Verstappen is egyetért, ugyanakkor nagyon nem volt ínyére, hogy „meghamisították” korábbi rivalizálását. A Formula-1-et korábban évtizedekig irányító Bernie Ecclestone bár állítása szerint nem nézte a sorozatot, támogatja a holland álláspontját.

„Realista vagyok és tudom, hogy ez az egész nem lesz túl valóságos” – kezdte Ecclestone a Reutersnek adott interjújában. „Tudom, hogy ezek a srácok hogyan viselkednek, gondolkodnak és cselekednek bizonyos helyzetekben, legalábbis a többségük. Ha az ember olyan dolgokat lát, amelyekről tudja, hogy teljesen valótlanok, akkor jó eséllyel ugyanúgy reagál, mint Max... egy kicsit én is ideges lennék” – tette hozzá.

Bárhogy lesz is, egy biztos: a Drive to Survive 2022-ben folytatódik, nagy valószínűséggel azonban Max Verstappen nem szerepel majd benne túl sokat, ami az idei szezonban elfoglalt helyének fényében igencsak érdekesen mutat majd.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: