DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Alonso: Nem jó, hogy Messi eligazolt

A kétszeres F1-es világbajnok szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságnak rosszul jön egy ilyen sztár elvesztése arról is beszélt, hogy hogyan követte az idei olimpiát.

A spanyol Mundo Deportivónak adott interjút Fernando Alonso, a kétszeres világbajnok pedig több érdekes témát is érintett - például Lionel Messi csapatváltását, amit természetesen spanyol futballszurkolóként követett, de a bejelentés idején pont nem igazán foglalkozott a témával.

"A teljes Messi-ügy akkor ért, amikor kicsit el voltam veszve, nem voltam képben. Kaptam a híreket, amik az egyik nap arról szóltak, hogy megy, aztán a következőn már arról, hogy marad. Amikor aztán ment, először nem is tudtam, hogy ez most igaz, vagy sem, csak akkor, amikor hivatalosan bejelentették. Nem jó a spanyol labdarúgó-bajnokságnak, hogy elveszítjük az ilyen nagy neveket, a játékát most más országban élvezhetjük" - mondta Alonso.

alesz_6



És hogy miért nem volt képben az aktuális hírekkel? Mert jól megérdemelt nyaralását töltötte. "Az olimpiával is így voltam: követtem, amennyire tudtam, de akkor nyaraltunk és ott nem lógtam folyamatosan a telefonon, vagy a tv-n. Ebben az évben most nem néztem folyamatosan a döntőket, vagy a honfitársaimat (mint korábban), inkább a napi eredménykövetésben merült ki most nálam az olimpia."

A "bulvártémák" mellett természetesen szóba került az idei világbajnoki harc is, de túl sok konkrétumot itt nem mondott. "Nagyjából ugyanaz a helyzet az F1-ben, mint 2018-ban volt, a Mercedes van elöl és a Red Bull a kihívó. Hamilton és Verstappen harcol a világbajnoki címért, de most nehéz lenne bárkire is fogadni, nem tudom megmondani, hogy melyikük nyer majd a végén. Úgy tűnik, hogy minden hétvégén más a favorit. Szóval ezt most csak élvezzük és remélhetőleg az utolsó futamig tart majd."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: