DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Gyermeket vár Rossi és párja

A visszavonulás után sem fog unatkozni a kilencszeres világbajnok motorversenyző: a MotoGP legendája Instagramon jelentette be, hogy gyermeket vár barátnője, Francesca Sofia Novello.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Valentino Rossi a hónap eleji Stájer Nagydíjon jelentette be, hogy a szezon végén visszavonul a MotoGP-től, ám a jelek szerint a jövőben nemcsak a tervezett autóversenyzői karrierje jelent majd számára elfoglaltságot. Az Instagramon ugyanis bejelentette, hogy párja, Francesca Sofia Novello kisbabát vár!

„Egy alapos orvosi látogatás után elárulhatjuk, hogy Franci terhes. Kislányt várunk” – írta a fotók mellé a 42 éves motoros, aki becenevéhez méltón doktornak öltözött a képeken. A poszt alatt természetesen MotoGP-s versenytársak egész sora gratulált.

Rossi és a nála 15 évvel fiatalabb, fehérneműmodellként dolgozó Francesca Sofia Novello több éve egy párt alkot, a kilencszeres világbajnok motoros pedig már korábban elmondta, hogy szeretne gyereket, s ehhez „megtalálta a megfelelő nőt” is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valentino Rossi (@valeyellow46) által megosztott bejegyzés

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: