DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda
Egyéb

Brown beszélt Norrisszal a rablásról

Zak Brown bevallotta, hogy őt már háromszor is kirabolták, úgyhogy sokat beszélt erről a traumatikus élményen áteső Lando Norrisszall - szerinte a pilóta rendben lesz, hiszen egészséges.

Ahogy arról már beszámoltunk, Lando Norrist kirabolták a vasárnapi labdarúgó-Eb-döntő után, lefogták és lehúzták a karjáról a sok milliót érő óráját. Norris nem panaszkodott az eset után, de Zak Brown csapatfőnök szerint ez azért elég traumatikus élmény volt számára, amit ő maximálisan megért, hiszen neki is van ilyen jellegű tapasztalata.

"Sokat beszéltem vele erről. Engem igazából háromszor raboltak ki még fiatalabb koromban Los Angelesben, szóval ezt is elmeséltem neki. Könnyű magad felelősnek érezni, amikor áldozat vagy. Sajnos vannak rossz emberek a világban, ez pedig egy meglehetősen rosszul szervezett esemény volt, ott voltam, láttam, hogy elfogadhatatlanul viselkedtek" - idézi Brown szavait a Sky Sports.

00118006_334



"Ezen sürgősen javítani kell, mert sosem érezhetjük magunkat veszélyben egy nagy sporteseményen, nem akarunk ilyet látni a Formula-1-ben. De Lando rendben van. Kicsit traumatikus volt számára, ez normális, ezt el is magyarázta nekem, de egészséges és rendben lesz" - tette hozzá.

Norris egyébként annyit posztolt az esetről, hogy köszöni a sok támogató üzenetet és azon van, hogy a hétvégére ismét teljességgel a munkájára tudjon koncentrálni, megfelelő mentális állapotban legyen.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: