DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

A Juventus stadionjában rúgott gólt Leclerc

Jótékonysági mérkőzésen vettek részt a Ferrari pilótái, s bár a csapatuk 7-5-re kikapott Torinóban, a csalódással záruló hazai hétvégéje után focizgató monacói gólt szerzett.

Sűrű napjai voltak a ferrarisoknak a Monacói Nagydíj után, hiszen kedden és szerdán a franciaországi Paul Ricard versenypályán tesztelték a Pirelli 2022-re szánt 18 colos esőgumijait. Előbb a hazai versenyén végül a pole-ban elrajtolni nem tudó monacói, majd spanyol kollégája ült a volán mögé.

A két tesztnap között viszont kedd este Torinóba utazott Leclerc és Sainz, ugyanis részt vettek egy a Juventus stadionjában rendezett jótékonysági mérkőzésen. A Partite del cuore névre hallgató mérkőzésen az „olasz énekesek” egylete csapott össze különböző hírességek által alkotott gárdában, amelyben a két ifjú F1-es versenyző mellett szerepelt a Ferrari elnöke, John Elkann is.

Bár a mérkőzést az „énekesek” nyerték, méghozzá 7-5-re, az ellenfél soraiban szereplő Leclerc góllal járult hozzá ahhoz, hogy ne legyen túl csúfos a vereség. Íme, a monacói versenyző találata, amelyben Andrea Pirlo és Pavel Nedved is szerepet játszott:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: