DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Egy Ferrari-szurkoló verekedni akart Albonnal

Alex Albon visszaemlékezett egy verseny utáni bulira, ahol egy vörös baseball-sapkát viselő egyén kötekedett vele, a férfi felesége pedig megpróbálta elérni, hogy kirúgják őt.

Míg a legtöbb F1-rajongó általában örömét leli abban, ha személyesen találkozhat egy autóversenyzővel, addig vannak olyanok, akikből ez dühöt vált ki. A Red Bull korábbi pilótája, Alex Albon a BBC-nek nyilatkozva idézett fel egy emléket, amikor valaki azért kötekedett vele, mert Sebastian Vettellel csatázott.

albon-portre-20192



„Minden verseny után vannak ezek a szervezett bulik. Van pár asztal, ingyen italok, és soha nem történik semmi, de egyszer ott volt egy fickó ferraris sapkában, aki elárulta nekem, hogy óriási rajongója Sebastian Vettelnek. Én csak ültem ott egy asztalnál az italomra várva, mert túl fáradt voltam ahhoz, hogy álljak. Csak ő és a barátnője vagy felesége volt ott, és a fickó egy idő után egyre idegesebb lett. Azt mondogatta, hogy menjek el. A bár szó szerint ott volt mellettünk, én pedig mondtam neki, hogy öt percnél nem leszek tovább. Szóval igen, balhét próbált provokálni. A felesége odahívta a biztonsági őrt, hogy rúgjanak ki, de helyettem őket tették ki. Nem tudom, mi történhetett, de valamivel felidegesítettem” – részletezte a kellemetlen emléket.

Bár azt nem árulta el, melyik versenyen játszódott le a fenti jelenet, az elmondottak alapján a 2019-es Brazil Nagydíj után történhetett, ahol Albon és a még Ferrarinál versenyző Vettel egymásra talált a pályán. „Azon a versenyen végig vele küzdöttem, és azon gondolkoztam, ’ez az ember tud róla vagy nem tud róla?’” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: