DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Újabb változások Hamilton körül, talán hazatér Angliába

A világbajnok szakított az eddigi legfőbb bizalmasával és a teljes menedzsmentjét átalakítja emiatt - másképp kell kezelni az ügyeit, mint az utóbbi években és készül egy háza Angliában is.

Változások állnak be Lewis Hamilton közvetlen környezetében, miután elváltak útjai eddigi jobbkezével, az ügyeit intéző Marc Hynesszal. Utóbbival még juniorversenyzői korukból ismerik egymást, azóta barátok és Hynes az elmúlt öt évben Hamilton karrierjét egyengette, mint menedzser - emellett az üzleti ügyeiért is ő felelt és nem titkoltan Hamilton egyik tanácsadója volt, akivel bizalmas viszonyban volt a világbajnok.

Hynes azonban most távozott Hamilton mellől, mert mással szeretne foglalkozni, így Hamilton menedzsmentje is változik. A brit pilóta hangsúlyozta, hogy Hynes az egyik legjobb barátja és ez továbbra sem lesz másképp, csak annyi a különbség, hogy már nem dolgoznak együtt a karrierjével, az üzleti ügyeivel, a vállalkozásaival kapcsolatban - Hynes döntött így, nem ő. 

00120037_024



Hamilton azt is elárulta, hogy emiatt kicsit felforgatja a közvetlen menedzsmentjét, rövid távon "beugrik" valaki segíteni, amíg kitalálja, hogy hosszabb távon mit szeretne. Bizonyos hangok természetesen ezt a változtatást már össze is kötötték azzal, hogy Hamilton csak egy évre írt alá a Mercedeshez és hogy bizonytalan a jövője...

A címvédő egyébként azt is elmondta, hogy ugyan Monacóban él és Coloradóban is van egy háza, ahol nagyon sok időt tölt, de már készül egy háza Angliában is, amit végre az otthonának hívhat majd, ilyenje ugyanis eddig nem volt. Ezt a helyet szeretné arra használni, hogy találkozzon a családjával és azt is megpendítette, hogy talán ő maga is itt szeretne családot alapítani.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: