DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Hazaköltözhet és családot alapíthat Hamilton

A 36 éves hétszeres világbajnok egyelőre jól érzi magát Monacóban, de egy interjúban megpendítette, hogy a jövőben megállapodhat: Londonba költözhet, és még azt sem zárja ki, hogy családja lesz.

Lewis Hamilton röviddel Formula-1-es pályafutása kezdete után – édesapja, Anthony tanácsát követve – elköltözött hazájából, az Egyesült Királyságból, és Svájcban telepedett le. A fiatal brit azonban túl unalmasnak érezte az alpesi országban való életet, változásra vágyott, ezért egy sokkal elevenebb közegbe, Monacóba költözött 2012-ben.



A hétszeres világbajnok azóta is Monte-Carlóban él, de a jövőben bezárulhat a kör: maga beszélt arról, hogy hazaköltözhet Nagy-Britanniába, ahol megállapodhat. Hamilton négy évvel ezelőtt London nyugati részén vett egy 18 millió fontot (hatmilliárd forint) érő házat, ahol sosem élt, ám folyamatosan szépítgeti, arra készülve, hogy egyszer beköltözzön.

„Jelenleg nincsenek arra vonatkozó terveim, hogy máshova költözzek. Egy álomszerű helyen élek, akárcsak az összes többi versenyző, Monacóban” – mondta a Sun lapnak Hamilton. „Van egy otthonom Angliában, és nagyon izgatottan várom, mikor lesz kész. Amikor eljön az idő, Angliába megyek és végül lehorgonyozhatok.”

„Egy helyet végre az otthonomnak hívhatok, nem hotelekben fogok lakni, ami sosem élvezetes, tekintve, az év során mennyi időt töltök ott. Azt hiszem, ez valami nagy dolog kezdete lesz. Természetesen jár majd hozzám a családom, és talán, majd a jövőben, nekem is lesz egy családom…” – folytatta Hamilton, célozva arra, hogy a családalapítást is fontolóra veszi.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: