DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Verstappen elmondta, hogy bírja a bezártságot

A Red Bull pilótája a kijárási korlátozásokról, az egyedüllétről és a vírushoz való hozzáállásáról is őszintén beszélt. Teljes mértékben elégedett azzal, hogy otthon kell eltöltenie az idejét.

A XXI. század vívmányainak és a saját személyiségének, hozzáállásának köszönhetően Max Verstappen életét különösebben nem befolyásolja a világjárvány. A holland F1-es pilóta a GPFans Globalnak nyilatkozva elárulta, mivel tölti a szabadidejét a kijárási korlátozások közepette, és hogyan tekint a járványhelyzetre.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Max Verstappen (@maxverstappen1) által megosztott bejegyzés

„Egyébként is sok időt töltök online, jól szórakozok. Nekem így is jó évem volt. A barátaimat is gyakran tesztelik, de ha elkapjuk, hát elkapjuk. Nem mintha el akarnám, viszont a fiatalabbak mintha jobban megbirkóznának vele, így teljesen nyugodt vagyok. Persze vigyázok magamra, óvatos vagyok, de az életben nem lehet mindent irányítás alatt tartani. A családomat most ritkábban látom, de ott van a FaceTime. Számos technológia áll rendelkezésünkre a kapcsolattartáshoz, ami számomra nem jelentett problémát” – idézte a szaklap Verstappent, aki megtalálta a bezártság pozitívumait.

„[Nekünk] talán kicsit könnyebben megy, de attól függ, kiről van szó. Ha valaki imád folyton kint lenni és nap mint nap emberekkel találkozni, annak a bezártság kemény. Én örömmel töltöm otthon, lazítással az időmet, hiszen nagyon sokat utazunk. Számomra a bezártság egyáltalán nem volt gond. Imádtam, hogy most az egyszer ilyen sok időt tölthettem otthon. Fel tudtam fedezni a saját lakásomat!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: