DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Hamiltonnak enyhe tünetei vannak

A koronavírusos világbajnok szerint sosem lehetünk elég óvatosak - vannak tünetei, de nem súlyosak, úgyhogy most tíz napig karanténban lesz. Bosszantja, hogy nem versenyezhet.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, pozitív lett Lewis Hamilton legutóbbi koronavírus-tesztje, így a hétszeres világbajnok kihagyja a hétvégi Szahíri Nagydíjat. A brit pilóta a tervek szerint tíz napig lesz karanténban, tehát arra van esély, hogy Abu Dhabiban visszatérjen és a pályán zárja le ezt az idényt, egyelőre azonban nem találkozik senkivel.

"Srácok, zaklatott vagyok amiatt, hogy nem fogok versenyezni ezen a hétvégén. Amióta a szezon júniusban elindult, a csapatommal minden óvintézkedést megtettünk, amit csak tudtunk, mindenhol követtük az előírásokat annak érdekében, hogy biztonságban legyünk. Sajnos azonban annak ellenére, hogy múlt héten három negatív koronavírus-tesztem is volt, tegnap reggel enyhe tünetekkel ébredtem, azonnal új tesztet kértem és annak pozitív lett az eredménye. Azonnal tíznapos önkéntes karanténba vonultam" - írta tájákoztatásként Hamilton a közösségi oldalán.

mild



"Csalódott vagyok amiatt, hogy nem versenyezhetek a most következő hétvégén, de az elsődleges az, hogy kövessem a protokollt és az ajánlásokat, hogy megvédjek másokat. Nagyon szerencsés vagyok, mert rendben érzem magam, csak enyhe tüneteim vannak és mindent meg fogok tenni azért, hogy jó formában maradjak és egészséges legyek. Vigyázzatok magatokra, sosem lehetünk elég óvatosak. Ezek aggasztó idők mindenki számára és gondoskodnunk kell magunkról, illetve egymásról" - tette hozzá.

Mondjuk az üzenete végére írt "stay positive" talán nem hangzik olyan jól ebben a helyzetben...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: