DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Norris is megkapta a Twitteren, hogy rasszista

A Portugál Nagydíjon Lewis Hamilton lehagyta Schumacher győzelmi rekordját, ami Norrist nem nagyon izgatta, mondhatni leszólta honfitársát. Most megkapta egy színésznőtől, hogy rasszista.

Lewis Hamilton 92. futamgyőzelmét aratta múlt hétvégén a Formula-1-ben, amivel átadta a múltnak Michael Schumacher eddigi ide vonatkozó rekordját. Honfitársát, a McLarennél versenyző Lando Norrist azonban ez nem hatotta meg túlságosan.

„Szimplán örülök neki, semmi több. Nem igazán jelent nekem semmit, őszintén. Egy olyan autóban ül, aminek lényegében minden versenyt meg kellene nyernie. Egy vagy két másik versenyzőt kell legyőznie és ennyi” – mondta Norris Hamilton győzelmi rekordjáról.



Később a Twitteren kért elnézést tiszteletlen felszólalásáért: „Bocsánatkéréssel tartozom. Ostoba és tapintatlan voltam egyes szavaimmal, amelyeket mostanában a médiában és interjúk során mondtam. Nem mutattam ki azt a tiszteletet, amelyet tanúsítanom kellene egyes emberek iránt. Nem vagyok ilyen, ezért tudom, hogy bocsánatot kell kérnem tőlük, de mindenki mástól is, aki hallotta/olvasta őket. Sajnálom!”

Azonban itt még nem ért véget a történet, hiszen aki ma Lewis Hamiltonnal ujjat mer húzni, arra hamar rávarrják, hogy rasszista, ezt pedig Lando Norris sem úszta meg, ugyanis óriási kommentháború alakult ki a bejegyzése alatt, s egy londoni színésznő alaposan oda is szólt a mclarenesnek.

„Állj oda Lewis elé, és személyesen kérj bocsánatot. Most megmutatkozott a rasszizmusod” – írta a Twitter-bejegyzés alá Kelechnekoff kisasszony, akit többen egyből azzal vádoltak meg, valószínűleg azzal sincs tisztában, mi az előzménye ennek a bocsánatkérésnek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: