DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Saját mostohahúgát veszi feleségül a MotoGP-s

A királykategória legújabb futamgyőztese, Miguel Oliveira tavaly jegyezte le édesapja második feleségének lányát, akivel 11 évig tartották titokban barátságból kialakuló kapcsolatukat.

A Stájer Nagydíjon aratott sikere után, amellyel Portugália történetének első MotoGP-s futamgyőztese lett, Miguel Oliveira lett az egyik legfelkapottabb szereplője a motoros világnak. Valószínűleg ennek a következménye, hogy a nemzetközi sajtó rálelt egy 2019-es sztorira a fiatal versenyző magánéletével kapcsolatban.

 

Tavaly derült ki ugyanis, hogy Oliveira eljegyezte Andreia Pimentát. A dolog pikantériája, hogy a hölgy a motoros mostohatestvére: egész konkrétan Oliveira apja második feleségének, Christiának a lánya. A két fiatal tinédzserkoruk óta ismeri egymást, és nem kevesebb, mint 11 évig tartották titokban a kapcsolatukat (bár egyébként főleg Pimenta Instagramján lehet látni korábbról is fotókat, amelyen együtt szerepelnek), mielőtt tavaly júliusban a versenyző az Instagram-oldalán posztolt egy fotót az eljegyzésükről.

„Kedves barátaim, ma letérdeltem életem leggyönyörűbb fordulata előtt, aki IGENT mondott” – írta akkor a kép kíséretében a Tech3 KTM versenyzője, aki nemrég így beszélt a szerelmükről:

„A szerelmünk előtt nagyszerű barátság alakult ki közöttünk. Együtt nőttünk fel. Egy ponton rájöttünk, hogy ez több mint barátság, ez egy nagyon erős szerelem. Idén házasodtunk volna össze, de azon a hétvégén versenyem volt, szóval el kellett halasztanunk jövőre” – idézi Oliveirát a The Sun. A családban sem ellenzik a házasságot, a motoros édesapja így kommentálta a Marcának a fejleményeket: „Örülök, hogy a fiam feleségül veszi élete szerelmét”.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More than words

(@andreiaspp) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HAI!

(@andreiaspp) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: