DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Kirabolták Gasly normandiai otthonát

Miközben az Alpha Tauri pilótája a Spanyol Nagydíjon újabb pontszerzést ünnepelhetett, a franciaországi otthonából ismeretlenek értékes személyes tárgyakat tulajdonítottak el.

Egy eredményes F1-es hétvége vált pokolivá Pierre Gasly számára, aki a Spanyol Nagydíjról hazautazva azzal szembesült, hogy ismeretlen tettesek kifosztották az ingatlanját. A fiatal francia pilóta a közösségi médiában franciául közölte követőivel a hírt, amit Charles Leclerc is megosztott Twitter-oldalán. Ebben közölte az eset egyes részleteit, és segítséget kért a szurkolóitól.

"Néhány ember komolyan semmirekellő, tiszteletlen és megvetendő. Kifosztották a normandiai házamat. Elloptak nevemmel fémjelzett BRM karórákat, Tag Heuert, ékszert, ruhát, szemüvegeket és bukósisakokat" - írta Gasly, majd megkérte a követőit, ha bármilyen információval rendelkeznek az üggyel kapcsolatban, azt jelezzék felé.

A pilóta a Spanyol Nagydíjon még öröméről számolt be, hiszen ismét a top tízbe repítette csapatát. "Boldoggá tesz ez a két pont. Jó volt a rajtom, szoros volt a versenyem, de végül sikerült pontokat szereznem" - idézte őt a PlanetF1.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: