DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Képernyőre kerülhet Ricciardo elhunyt rajongója a hétvégén

Szomorú hírt kapott a héten Daniel Ricciardo, ugyanis elhunyt egyik fiatal, rákbeteg rajongója, akivel tavaly Interlagosban találkozott. Ana cipőzős videója akár a hétvégi futam alatt is megjelenhet a világ előtt.

Az autóversenyzők rengeteg rajongóval találkoznak, többnyire pedig élvezik, és igyekeznek is meghálálni a feléjük áradó szeretetet karrierjük során. Különös figyelmet fordítanak viszont azokra, akik súlyos betegségben szenvednek, és legfőbb kívánságuk, hogy személyesen találkozhassanak a kedvenc F1-es pilótájukkal. Daniel Ricciardo tavaly a Brazil Nagydíj hétvégéjén ismerkedett meg Ana Luiza Kalillal, egy daganatos lánnyal, aki számára az ausztrál pilótának való szurkolás jelentette az egyik nagy örömforrást.

EeqbWL8WkAAW3T5



A Brit Nagydíjat követő napokban azonban Ricciardóval közösségi oldalán tudatták a hírt, hogy Ana elveszítette harcát a rákkal szemben, amire az ausztrál azonnal reagált:

„Nagy sajnálattal hallom. Ana egy csodálatos személy volt, aki tavaly Brazíliában felvillanyozta az egész paddockot a mosolyával, és a furcsa cipőzést sem bánta. Gondolatban vele vagyok” – írta Ricciardo.

A Renault pilótáját arra kérték, valamilyen módon emlékezzen meg egyik legnagyobb rajongójáról az előttünk álló 70. Évfordulós Nagydíjon. Ana azonban akár ennél nagyobb figyelmet is kaphat, hiszen eközben kezdeményezés indult arra, hogy a verseny alatt játsszák be a közvetítésbe a lány által készített egyik korábbi videót, hiszen a járvány óta a pályákon felállított óriáskivetítőkön ilyen módon lehetőséget ad az F1 a rajongóknak arra, hogy megjelenjenek a helyszínen. Ana 2018 novemberében, csontvelő-átültetésének 100. napját ünnepelte meg egy Ricciardo-féle cipőzéssel, most pedig egy csoport arra buzdítja a rajongókat, nevezzék be ezt a videót minél többen az F1 rajongói videókat gyűjtő oldalán, hogy feltűnhessen a vasárnapi közvetítésben Daniel Ricciardo autója mögött.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: