DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamilton részt vett egy békés tüntetésen

Szerinte jönni fog a változás, de most nem lehet megállni, folytatni kell - büszke volt azokra az emberekre, akikkel a tüntetésen találkozott, jól érezte magát.

Az utóbbi hetekben szinte minden nap posztol valamit a rasszizmussal és a Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban Lewis Hamilton, egyre aktívabb ebben a témában - hétvégén a Hyde Parkban vett részt egy békés tüntetésen. Mint írta, nagyon büszke volt arra, hogy mennyi különböző hátterű, korú ember támogatja ezt az egészet és hogy ezt személyesen is láthatta - azt pedig külön is kiemelte, hogy sokan nem is feketék voltak a tüntetésen, ez pláne jól esett neki.

"Nagyon megindító volt. Extrém pozitív vagyok azzal kapcsolatban, hogy a változás jönni fog, de most nem állhatunk le, nyomjuk tovább" - írta Hamilton.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Went down to Hyde Park today for the peaceful protest and I was so proud to see in person so many people of all races and backgrounds supporting this movement. I was proud to be out there acknowledging and supporting the Black Lives Matter movement, and my black heritage. I was so happy to see people of all ages, sporting Black Lives Matter signs and saying it just as passionately as I was. I was also happy to see so many white supporters out there today in the name of equality for all. It was really moving. I’m feeling extremely positive that change will come, but we cannot stop now. Keep pushing. #blacklivesmatter @spinzbeatsinc

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: