Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap
Bulvár

Massa: Tudom, hogy van Schumacher

Csapattárs, tanítvány, jó barát: Felipe Massa közel állt a hétszeres világbajnok Michael Schumacherhez, ennélfogva pontosan tudja, milyen állapotban van a német. Nem ő fogja elárulni.

A nyilvánosság évek óta nem tud kézzelfogható információt arról, milyen a 2013-ban síbalesete során agysérülést szenvedett Michael Schumacher egészségi állapota. Csupán egy maroknyi közeli hozzátartozó és barát látogathatja és rendelkezik információval a németről. Közéjük tartozik a Ferrarinál 2006-ban hétszeres bajnok oldalán versenyző Felipe Massa.

 „A család diszkrét akar maradni és én is ehhez tartom magam” – szögezte le a brazil Fox Sportsnak Massa a Schumacherre vonatkozó kérdésre válaszul. „Tudom, hogy van Schumacher, mindig nagyon szoros kapcsolatban voltunk egymással. Felesége, Corinna ritkábban jött versenyekre, így vele kevésbé. Mint tudjuk, a helyzete komplikált, de tiszteletben tartom a magánéletet, ha pedig a családja nem akar konkrét híreket adni az egészségi állapotáról, akkor miért tenném én? Arról álmodom és azért imádkozom minden nap, hogy javulás történjen.”

A brazil vágya, hogy eljöjjön a nap, amikor Michael Schumacher újra feltűnik egy versenypályán, ahol láthatja nyomdokaiban lépkedő, Formula-2-es szinten versenyző fiát, Mick Schumachert: „Én is apa vagyok, tudom, mit jelent egy ilyen kötelék. Csodás lenne Michaelt újra a pályán látni, különösen most, hogy a fia is versenyez. Bátoríthatnánk, követhetnénk, megtapsolhatnánk őt, ami óriási lenne” – mondta Massa.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?