DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Kisebb vagyonért kelt el Vogel Adri plüssmacija

Százezer forintot fizetett egy licitáló Vogel Adrienn plüssmacijáért. A pályaversenyzésről ralira váltó autóversenyző, aki idén a rali-Eb-n tervezi az indulást, a Plüss Kommandó jótékonysági akciójához csatlakozott egyik kedvenc játékával.

“Boldog voltam, amikor a szervezők megkértek, hogy csatlakozzak a kampányhoz, mert nagyon szeretek segíteni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy összeget ajánl fel valaki Brumiért, de tényleg százezer forintért kelt el. Az így befolyt összeget a Plüss Kommandó a koraszülöttek ellátását segítő inkubátor vezérlőkre, fénytakarókra, pocakfészkekre és textil plüss ölelő kezekre költi. Fontosnak tartom, hogy amilyen eszközzel csak tudjunk, segítsünk másokon, főleg az ártatlan, pici koraszülötteken. Brumit egy reggeli keretében adom majd át a nyertes licitálónak, amint vége a koronavírus-járvány miatti korlátozásoknak.”

90474281_217277893015539_5364617012599324672_o



Vogel Adri plüssmacijának története igazi rejtély, mert maga a versenyzőnő se studja, hogyan került hozzá. “Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy kitől kaptam Brumit, azt viszont tudom, hogy az elmúlt években minden versenyemen ott volt vagy az autóban, vagy a táskában. Remélem, hogy új gazdájával is annyi fantasztikus élményt él majd át, mint amennyit velem.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: