DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Koronavírusos lett egy legendás kommentátor

Évtizedek óta közvetít F1-et és IndyCart, de a Le Mans-i 24 órás és a Formula-E sem idegen számára –Bob Varsha alig ért a kemoterápiás kezelése végére, most elkapta a koronavírust.

A 68 éves Bob Varsha neve mára eggyé vált az autósport-közvetítésekkel az Egyesült Államokban. A kommentátor 1968 óta az ESPN, a CBS, az ABC, a Foxsports és a SPEED csatornákon is hangját adta a Formula-1 és az IndyCar közvetítéseihez, mellékesen pedig a Le Mans-i 24 órás viadalt és a Formula-E futamait is gyakran ő narrálta az Államokban. A legendás tévés karakter nehéz időszakon van túl, év eleje óta prosztatarákkal kezelték, most pedig pozitív lett a koronavírus-tesztje.

 Bob_Varsha_speaking_at_the_Barber_Legends_of_Motorsport_2010



„Hetekkel ezelőtt végeztem az utolsó, egyben legkeményebb kemoterápiás kezelésemmel, de a mellékhatások nem akartak elmúlni. Aztán egy napon a hőmérsékletem megemelkedett, ezért az onkológusom akcióba lépett, és koronavírussal tesztelt. Pénteken megérkezett a pozitív eredmény, szóval most itt vagyok, és élvezem az újabb 14 napos karantént. Nem tudok elég hálás lenni az orvosaimnak, Dr. Vasily Assikisnek itt Atlantában, valamint Dr. Daniel George-nak és a segítőinek Duke-ban. Amint jóváhagyják, megyek vérvételre és MRI-re. Köszönet mindenkinek, és bízom benne, hogy a későbbiekben egy pályáról jelentkezhetek” – írta.

Varsha különösen nehéz helyzetben van, ugyanis a kemoterápiás kezelés velejárója, hogy a beteg immunrendszere legyengül. Azt pedig tudjuk, a koronavírus mire képes, szóval mielőbbi gyógyulást és a legjobbakat kívánjuk neki.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: