DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Norrisnak saját módszere van a vírus ellen

Ütések, könyöklés és pacsik a levegőben, így védekezik a McLaren pilótája a koronavírus ellen. Csapattársának nehéz dolga lesz, amikor legközelebb találkozik vele Ausztráliában.

Hiába okoz napról napra újabb problémákat a világjárvány terjedése, Lando Norris humorát ez nem befolyásolja. A közeledő Ausztrál Nagydíjat jelenleg úgy tűnik, hogy óvintézkedések mellett, de megtartják, ezzel kapcsolatban nyilatkozott a McLaren pilótája a saját vírusvédelmi módszereiről. A lépcsők korlátainak kerülése és a kézfogások mellőzése csak az első lépés a stratégiájában.

norris-portre-20193



„Carlossal [Sainz] egyébként sem fogok kezet soha. Általában megütöm őt, vagy ő üt meg engem” – viccelődött a fiatal brit, mielőtt komolyabbra fordította volna a szót. Valamivel komolyabbra. „Nem nyúlok olyan dolgokhoz, amiket más megfogott. Se kézfogás, inkább könyöklés vagy pacsizás a levegőben. Ilyen hétköznapi dolgok” – magyarázta.

A pilóta amennyire szórakozott a pályán kívül, annyira komolyan vehető az autóban. Nico Rosberg szerint idén nagyot léphet előre, ha minden pontot megszerez, amit megérdemel. Norris örömmel vette a dicséretet a 2016-os világbajnoktól. „Tavaly gyakran volt műszaki hibám, amikor sok pontot szerezhettem volna. Kár ezekért, de én és a csapat is tisztában vagyunk a helyzettel. Örülnék, ha mindenki felismerné ezt, és nem csak az alapján ítélkezne, amit lát, anélkül, hogy tudná, mi történik” – idézte őt a Reuters.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: