DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Az F1 világa is gyászolja Kobe Bryantet

Tragikus hír érkezett vasárnap este, helikopter-balesetben elhunyt milliók példaképe, a világ valaha volt egyik legjobb kosárlabdázója, Kobe Bryant. A szörnyűség az egész sportvilágot megrázta, a Formula-1 sem kivétel.

Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant, a valaha volt egyik legjobb kosárlabdázó, aki nem egészen négy éve vonult vissza az NBA-ből - a helikopteren volt további négy ember, köztük Bryant egyik lánya is, a balesetet pedig senki sem élte túl. A hír az egész sportvilágot megrázta, ez alól pedig a Formula-1-es pilóták sem jelentettek kivételt - többen is megemlékeztek a 41 éves korában távozó Bryantről. A kosaras hozzáállása, munkamorálja milliókat inspirált, hozzá köthető a Mamba Mentality is, amely rengeteg sportolónak jelentett és jelent támaszt a mai napig - ez egy életfelfogás, amelynek lényege, hogy mindig legyünk önmagunk legjobb verziója, hogy minden nap próbáljunk meg fejlődni, sose féljünk és mindig 101%-kal dolgozzunk.

"Szomorúan hallom, hogy elveszítettük az egyik nagyságunkat. Kobe Bryant volt az egyik legnagyszerűbb sportoló és nagyon sok mindenkit inspirált, köztük engem is. Mélyen elszomorít a dolog, együttérzek a családjával és mindenkivel a világon, aki felnézett rá. Legyen neki és a lányának is könnyű a föld" - írta például közösségi oldalán Lewis Hamilton.

Megemlékezett még Carlos Sainz, Lando Norris és Sergio Perez, de olyan korábbi pilóták is részvétet nyilvánítottak, mint Jenson Button, vagy Esteban Gutierrez.

 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

R.I.P and his daughter. Thoughts go to his family and to the others involved. #24 #kobebryant

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rest in peace Kobe. One of the best sportsmen/athletes that has ever lived. My heart goes out to his family and to all involved in this terrible accident #ripkobebryant

Jenson Button (@jensonbutton) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

R.I.P. Legend #kobebryant

Esteban Gutiérrez (@estebangtz) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: