Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 2. csütörtök
Bulvár

Verstappen: Sosem veszekedtünk anyámmal

A holland F1-es pilóta kicsit bulvárosabb témákról beszélt: a nyaralásról és arról, hogy milyen a kapcsolata édesanyjával. Szerinte ő maga teljesen más a magánéletben, mint a versenyhétvégéken.

Max Verstappen a holland De Telegraafnak adott interjút, ez a beszélgetés pedig elsősorban a magánéletére és nem a versenyzésre koncentrált. Szóba került a pilóta édesapja és a hozzá fűződő viszonya, de Verstappen azt is elárulta, hogy mit gondol arról a két nőről, aki a legjelentősebb szerepet játssza az életében.

"Anyukám a legnagyobb szurkolók már kiskorom óta. Ő is versenyzett, tudja, hogy ez hogyan megy, soha nem szólt abba bele, hogy mit hogyan csinálok. Természetesen a futamok alatt mindig nagyon ideges és ha ütközök, akkor megijed, de szerencsére hamar látni ilyenkor, hogy minden rendben van" - mondta édesanyjáról, Sophie-ról.

maxgos"Igazából sosem veszekedtünk, mert például sosem volt rendetlenség a szobámban, tényleg elég sokáig kell keresgélni, ha valami vitát akarunk találni egymással. Ő nagyon kedves, úgyhogy egyszerű vele a helyzet és bár én talán nem tűnök ilyennek a versenyhétvégéken, de privátban egész másképp viselkedem" - magyarázta.

A másik kiemelt szerepet betöltő hölgy természetesen barátnője, Diara Sanlik, aki már a karácsonyt is a Verstappen családdal töltötte. "Idén Amerikában nyaraltunk, mert az nagyon jó, hogy nincs semmi dráma, semmi őrültség, csinálhatom, amit akarok, mert nem ismernek fel azonnal. Fontos, hogy azokkal töltsem az időt, akik körülöttem vannak. Néha úgy tűnik, hogy mindenki a barátom, de nagyon gyorsan meg tudom ítélni, hogy igazából ki is az" - mondta a pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?