DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Gyászol a Verstappen család

Hosszantartó súlyos betegség után 72 esztendős korában elhunyt Max Verstappen nagyapja, Frans. Jos édesapja sokszor rendezett összejöveteleket, bulikat, ahol unokája versenyei mentek a kivetítőn.

Az 1Limburg és több holland lap egybehangzó információi szerint mindössze néhány nappal Max Verstappen szenzációs interlagosi győzelmét követően elhunyt apai nagyapja, Frans. A nagyapa egy hospice-ban távozott az élők sorából, ahová egy rákos megbetegedés következtében került be. 72 évet élt.

Bár sosem volt tökéletes a kapcsolat Frans és Jos között, hiszen 2016-ban Frans fizikai erőszakkal vádolta meg fiát, ennek ellenére Jos Verstappen le is mondott egy televíziós interjút a Ziggo Sporton, még hétfőn este.



A nyolcszoros futamgyőztes Max azonban elment a stúdióba, ahol azt mondta: „Az öröm és a bánat gyakran együtt járnak.” Jos Verstappen exfelesége, Kelly van der Waal is részvétét fejezte ki a családnak: „Egy fantasztikus F1-es hétvége után a villág megállt egy pillanatra a Verstappen nagypapa elvesztése miatt.”

Úgy hírlik, hogy Fransnak volt egy fagyizója Montfortban, ahol Jos is született és gyakran szervezett partikat, melyeknek fő témája unokája volt, és a versenyeket egy nagykivetítőn, közösen tekintették meg. Egyes források szerint szombaton helyezik végső nyugalomra Frans Verstappent.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: