DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Willi Weber: Nem engedik, hogy lássam Schumachert

Korábbi menedzsere, Willi Weber elárulta, hogy bár szeretne találkozni Michael Schumacherrel, de a hétszeres világbajnok felesége eltiltotta ettől. Szerinte fél, hogy elmondaná az igazságot.

Willi Weber kezei alatt került a Formula-1-be Michael Schumacher, még 1991-ben, s egészen a hétszeres világbajnok - nem túl sikeres – 2010-es visszatéréséig együtt is dolgoztak, azonban azóta a menedzser mit sem tud Schumacher egészségi állapotáról.

Bár elmondta, többször is próbálkozott felvenni a kapcsolatot Schumacher feleségével, Corinnával, ő mindig elutasította Weber kérését. Corinna nemrég egy női magazinnak nyilatkozott férje egészségi helyzetét illetően – nagyon hosszú idő után először. Elmondta, hogy férje minden segítséget megkap, amit az emberiség nyújthat neki.



Azonban Willi Weber továbbra sem elégszik meg ennyivel az 50 éves Schumacherrel kapcsolatban: „Tudom, hogy Michael súlyosan megsérült, de fogalmam sincs, azóta milyen lehet az állapota. Szeretném tudni, hogy van, megfogni a kezét, megveregetni az arcát, de sajnos ezt Corinna elutasítja.”

„Valószínűleg attól tart, hogy amint meglátnám, hogy valójában mi az igazság, azonnal elmondanám a nyilvánosságnak. Ugyanakkor én még mindig hiszek Michael felépülésében, hiszem, hogy ő egy igazi harcos. Ha egy aprócska esély is mutatkozik a felépülésére, azt meg fogja ragadni. Ez nem érhet így véget!” – mondta a Kölner Expressnek a menedzser.

„Nem tudok mást tenni, mint imádkozom érte, és biztos vagyok benne, hogy egy napon mind újra láthatjuk őt” – tette hozzá Willi Weber.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: