Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 25. hétfő
Bulvár

Albon szívesen elköltözne már otthonról

A Red Bullnál versenyez, de még mindig a szüleivel lakik Alexander Albon. Bevallása szerint ő is szívesen élne nagyvilági életet, csakhogy egyelőre nem keres ehhez elég jól.

Nehéz elképzelni, hogy a világ legjobb autóversenyzőinek egyike, egy Formula-1-es topcsapat pilótája még a szüleivel él – a 23 éves Alexander Albon esetében azonban ez a helyzet, praktikussági okok miatt is, hiszen a családi ház Milton Keynes-ben található, ahol a Red Bull központja is.

„Remélhetőleg a következő években több pénzt keresek és elköltözhetek. Jelen pillanatban ugyanis házhoz vagyok kötve, a családi házhoz” – mondta a PA hírügynökségnek Albon, aki a GP Business Book-féle nem hivatalos fizetéslista szerint 750 ezer eurót keres idén (bár más források ennél kevesebbről számoltak be). Újoncként ezzel a mezőny sereghajtói közé tartozik – a 250 millió forintnak megfelelő bér ismeretében azonban túlzás lenne azt állítani, hogy nem tud összekuporgatni egy szerény albérletre.Az angliai születésű thaiföldi azonban ennél többre, nagyvilági életre vágyik, hasonlóra, mint amilyet a Formula-1 sztárjai élnek. Igaz, Monaco vagy Svájc helyett ő beérné Londonnal is.

„Milton Keynes kedves városka és közel van a Red Bull gyárához, de hogy is mondjam… Vannak más helyek is a világon. Talán el kellene költöznöm és extravagánsabb életet élnem. Londonba kétségkívül szívesen mennék. Gondolkoztam ezen, de megint a pénzkérdés. Ki kell érdemelnem némi bónuszt!” – játszott el a családi fészekből való kirepülés a jelek szerint egyelőre korai gondolatával Albon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?