DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

F1-es YouTuber lett Carlos Sainzból is

Beindította csatornáját a McLaren pilótája: az első epizódja egy versenynapját követi a reggeli ébredéstől fogva. Sainz nagyot ígér: teljes életét be akarja mutatni a követőknek.

A visszavonult világbajnok, Nico Rosberg heti rendszerességgel jelentkezik elemzéseivel és bennfentes videóival a megosztón. Kevesebb hírverést kap, de a McLaren fiatalabb pilótája, Lando Norris is vlogol lassan másfél éve. Most csapattársa, Carlos Sainz is csatlakozott a YouTuberek közösségéhez.

„Végre YouTubernek nevezhetem magam!” – ajánlotta be rajongóinak első videóját Sainz a Twitteren. „Ne pislogj! Vagy mindenről lemaradsz! A versenyeim! Az edzésem! Az életem! A mai epizód életem egy napját tartalmazza, ahogy felkészülünk egy nagydíjra. IRATKOZZATOK FEL!”

A közösségi platformra navigálva megtekinthetjük az első epizódot, amely Carlos Sainz egy vasárnapját foglalja össze nagydíjon. A versenyző 8-kor már ébren van, ekkor nyit ajtót a kamerának. Következik egy gyors futás és látogatás a konditeremben, majd utazás a versenypályára az édesapával, az idősebb Carlosszal. A reggelire már a csapatnál kerül sor: sok-sok autogramosztást követően egy órával a verseny előtt Sainz overallban melegít egy kis boksszal. A videó 17 órakor, a nagydíj után ér véget – könnyen elképzelhető, hogy a második epizód innentől folytatja az eseményeket. A felvételek még nyáron, a Német Nagydíjon készültek.

A Carlos Sainz YouTube-csatornán jelenleg 10 ezer feliratkozó van: várhatóan a közeljövőben, főleg az újabb epizódok érkezésével rohamosan meg fog ugrani ez a szám.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: