DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Még sosem volt ilyen erős párosa a Formula-1-nek

Bár az eredményeik sem rosszak, szórakoztatás és barátság terén mindenkit ver a már-már ikonikusnak számító Sainz-Norris duó. A pilóták kapcsolatának még a Sky Sports is külön videót szentelt, amiben egy ígéretes „románc” kezdetét vetítik előre a fiataloknak.

Úgy tűnik, humorérzékért a Sky Sports csatorna szerkesztőinek sem kell a szomszédba menni. A brit televízió Formula-1-es riportere, Simon Lazenby nemrég interjút készített a McLaren pilótáival, Lando Norrisszal és Carlos Sainzcal. A beszélgetés témája azonban egyáltalán nem a versenyeredmények és a csapat körül forgott. A csatorna a szerelemi viszonyok öt lépcsőfokát mutatta be a Sainz-Norris pároson, így az interjú inkább egy pletykaműsor leleplező videójára, mintsem egy sportriportra hasonlít.

Az első lépés a „Románc és vonzalom” kialakulása, ahol a pilóták érzelemdús visszatekintést adnak a megismerkedésükről. Sainz például „meglehetősen félénknek” találta első látásra Norrist, mialatt a brit nem is tudott választani társa jó tulajdonságai közül. Ezután viszont „Beüt a valóság”, mert Norris már nem mindig vevő a spanyol vicceire, ha éppen rossz a kedve. Innen pedig csak egy lépés a „Csalódás”, amikor Sainz szembesül azzal, hogy nem is kapott születésnapi ajándékot. A továbbiakban a „Feladat”, hogy minél több közös programot szervezzen a pár, és kialakuljon a konfliktusok nélküli „Stabilitás” a pályán, és azon kívül is.

A Sky Sports riportere egy jókívánsággal fejezi be a beszélgetést: „Srácok, egy gyönyörű dolog történik most, amit mindannyian nagyon élvezünk, és reménykedem benne, hogy ez a boldog és sikeres kapcsolat folytatódik, mindkettőtöknek a legjobbakat kívánom a jövőben.”

A szerelmes zenék és félreérthető kérdések mellett a Sky Sports a McLaren korábbi videóit is felhasználta, amikben a csapat különféle próbatételeket és vicces feladatokat adott versenyzőinek. Norris és Sainz láthatóan nem riadnak vissza egy kis mókától, amit az is alátámaszt, hogy saját Instagram-oldalunkon is többször megosztottak már vicces képeket egymásról.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Its race day in Monza and @landonorris knows it. #lowdownforce #lowdrag set up. #LandoAntonioNorrisbato

Carlos Sainz (@carlossainz55) által megosztott bejegyzés,


 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gonna see if I can catch Mr. Sainz and get some points today! Gonna give it hell!

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés,

A Norris által megosztott kép már a McLarennél is kiverte a biztosítékot, és a következő kommentet tették közzé alatta: „Ez már kezd irányíthatatlanná válni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: