DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Gold Wingesekkel erősít Kiss Norbi Macskaárvaháza

Nagyszabású nyárbúcsúztató fesztivál keretében irányítják rá a figyelmet az állatok és a természet védelmére - lesz versenyautó, vadonatúj kamion, de Dombóvári István is a helyszínre látogat.

Kellemes környezetben, Balatonkenesén, kézműves sütemények és minőségi kávé mellett, a Balaton környék egyik legismertebb vendéglátó egységében, az Eleven Cukrászdában egyeztetett Kiss Norbi világ- és Európa-bajnok autóversenyző, valamint Eleven Lajos. a Goldwing Club Hungary elnöke, főállásban világhírű cukrászmester arról, hogy a klub tagjai is ellátogatnak szeptember 7-én, szombaton Kápolnára, a Macskaárvaház Alapítványhoz, ahol nagyszabású nyárbúcsúztató fesztivál keretében irányítják rá a figyelmet az állatok és a természet védelmére.

- Szeptember 7-én szombaton, délelőtt 11, és délután 3 között, több, mint száz veterán autóval és motorral, Dombóvári István humorista barátommal, valamint Fehérvári Csaba autóversenyző kollégámmal és Historic Rally-győztes Toyota Corolla versenyautójával várunk mindenkit Kápolnán a Macskaárvaház Alapítvány szervezésében szervezett Pélyi Alakor Vegán tészta és veterán jármű fesztiválra - mondta Kiss Norbi, aki azt is elárulta: óriási megtiszteltetés, hogy a rendezvény keretében mutatkozik be a világújdonságnak számító vadonatúj Mercedes Actros kamion, amelyen például már visszapillantó tükrök helyett kamerák segítik a sofőr munkáját.

Gold Wing



Kiss Norbi hozzátette: egy rövid balatoni strandolás mellett találkoztak Eleven Lajossal, a magyar Gold Wing tulajdonosok klubjának elnökével.

- Lajos cukrászdájában fantasztikusak a sütemények és a fagyi, emellett nagyon örülök, hogy klubjuk úgy döntött: csatlakozik a Macskaárvaház támogatóihoz és - tovább növelve a kápolnai nyárbúcsúztató fesztivál látványosságait - Gold Wingjeikkel legurulnak Macskaárvaházunkhoz. Norbi hozzátette: az egyik legtekintélyesebb hazai motoros klubról van szó, akik számos alkalommal bizonyították segítőkészségüket és elkötelezettségüket a társadalmi felelősségvállalás ügyeiben.

- A Gold Wing Club Hungary tagjai között számosan vannak, akik Norbi szurkolói és természetesen az állat és természetvédelem iránt elkötelezettek is, így örömmel csatlakozunk Kiss Norbi állatvédő alapítványának támogatóihoz, és klubunk tagjai közül többen eljönnek szeptember 7-én Kápolnára - mondta Eleven Lajos, hozzátéve: mivel jövőre lesz 10 éves a Macskaárvaház, egy különleges, hondás jubileumi szülinapi meglepetésen is gondolkodnak 2020-ra.

Mivel kiderült: a Gold Wing Klub elnöke négy keréken a Mercedes márka elkötelezettje, Norbi pedig még soha nem ült az országutak kétkerekű királyán, a megbeszélés után mindketten kipróbálták egymás ikonikus járművét is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: