DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Hamilton változtat az életmódján, pihenni fog

A Mercedes F1-es világbajnoka meditálni és olvasgatni fog a nyári szünetben, teljesen mást tervez, mint az eddigi bulizás - a napfelkeltét akarja nézni és egészségesebb életet élni.

Lewis Hamilton az idei Formula-1-es nyári szünetben változtatni fog az eddigi szokásain és nem a bulizás lesz nála főszerepben. A Német Nagydíjon saját bevallása szerint komolyabb betegséggel küzdő és mindezt 100%-osan a Magyar Nagydíjra sem leküzdő világbajnok azt mondja, hogy most a felépülés és a pihenés lesz nála az első.

"A múltban mindig a lehető legjobb fizikai állapotban mentem el a szünetre, jelenleg viszont nem ez a helyzet. Jól voltam az egész évben, de most vissza kell nyernem az energiámat. Nem most vagyok a legjobb állapotban, egy betegség után vagyok és ez nem férfinátha volt, ahogy valaki mondta, hanem egy olyan dolog, ami tényleg sokat kivett belőlem" - idézi Hamiltont a BBC.

oran



"Ebben a szünetben most tényleg a gyógyulásra fogok koncenetrálni, az igazi gyógyulásra, ami némi változást jelent a megszokott szüneteimhez képest. Biztosítani akarom, hogy a lehető legerősebben térek majd vissza. Sok időt fogok eltölteni a családommal, meg akarom nézni a napfelkeltét, akárhol is vagyok. Talán kipróbálom a meditációt, vagy egyéb dolgokat, egy egészségesebb életmódot. A barátaim is ezt fogják csinálni, szóval sokkal többet fogok olvasni is" - magyarázta a világbajnok.

Hamiltonról az egyhónapos szünet alatt eddig hagyományosan a világ különböző pontjain, bulizás és extrémsportolás közben rögzített videókat láthattunk, most viszont valószínűleg nyugodt, békés hetekre készül és teljesen másképp kapcsol ki - abban viszont biztosak lehetünk, hogy a közösségi oldalán ezt is nyomon követhetjük.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: