DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Mindent eltalált, F1-es álomhétvégét nyert egy Verstappen-szurkoló

Hihetetlen szerencséje (vagy megérzése) volt az Osztrák Nagydíjon egy holland F1-es szurkolónak, gyakorlatilag mindent eltalált a futammal kapcsolatban, ezzel pedig álmai utazása vár rá Austinban.

Bart Altenburg 22 éves, a hollandiai Utrecht lakosa és egy örök élménnyel gazdagodhat majd az idei USA Nagydíjon. Altenburg ugyanis az F1 tippelős játékában 10/10 találattal zárt, amire még soha senki nem volt képes, az esélye egy a százezerhez volt erre.

Ennek ellenére tökéletesen megtippelte, hogy Max Verstappen lesz az első, Charles Leclerc a második, Valtteri Bottas pedig a harmadik, megtippelte, hogy az összes autó célba fog érni (pedig erre finoman szólva sem volt sok esély, ahogy arról beszámoltunk), megtippelte, hogy kié lesz a leggyorsabb kör és azt is eltalálta, hogy mekkora lesz a győztes előnye (2,5-7,5 másodperc között) - emellett eltalálta, hogy bizonyos pilótacsoportokból ki fog a legjobb helyen végezni és hogy lesz-e biztonsági autós fázis.

fans



Ennek jutalmaként egy barátjával elrepülhet Austinba az USA Nagydíjra, ahol bemehet a bokszutcába, ott lehet a hétvége folyamán minden mozzanatnál testközelben, illetve kiemelt VIP-helyről nézheti a futamot - ehhez képest az ingyen étkezés már csak hab a tortán.

"Úgy érzem, mintha megütöttem volna a főnyereményt. Nagyon örülök, hogy én vagyok a játék első győztes! Az Osztrák Nagydíj volt az egyik legjobb és legizgalmasabb futam, amit valaha láttam. Hogy Max Verstappen így nyert, az csodálatos volt, be kell ismernem, hogy remegett a kezem és hogy talán egy könnycsepp is megjelent a szemem sarkában, amikor megelőzte Charles Leclerc-t" - nyilatkozta Altenburg.

A boldog győztesnek már csak egyetlen teendője van: útlevelet kell szereznie, ezzel ugyanis egyelőre nem rendelkezik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: