DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Ricciardo esete az AFM ricciardós címlapjával

Többször is előfordult már, hogy Formula-1-es pilóták kezébe került újságunk egy olyan lapszáma, amelyen saját arcképük mosolygott vissza rájuk, ám Daniel Ricciardo találkozása az Autósport és Formula Magazin júniusi számával igazi mérföldkőnek számít.

Bár szabadideje másodpercekben volt mérhető, a Renault ausztrál pilótája örömmel állt rendelkezésünkre, amikor kollégánk, Mészáros Sándor megkereste őt, hogy váltsanak pár baráti szót, na meg hogy még emlékezetesebbé tegye magazinunk 200. lapszámának történetét. A június elején megjelent legutóbbi példánnyal ünnepeltük ugyanis az újság második centenáriumát, amelyben többek között visszaemlékeztünk magazinunk nagyjából húsz évvel ezelőtti indulására is.

65177744_1161375850740141_2277813206531440640_n



A vidám hangulatúra tervezett címlapra Ricciardót választottuk, akit immár csapatváltásának köszönhetően a korábban megszokottaktól eltérő szerelésben, sárgában láthatunk, az első oldalakon található, hozzá kapcsolódó elemzésünk pedig azt fejtegeti, mennyire fizetődhet ki számára a Red Bull elhagyása közép- vagy hosszútávon.

Ricciardo próbált még annál is szélesebb mosolyt csalni ábrázatára a fotózáskor, mint amekkorával címlapunkon szerepel, és a vasárnap további részében ennél jobban talán már nem is volt alkalma megvillantani a fogait, hiszen a Francia Nagydíj utolsó körében bemutatott csatáinak időbüntetés, így a pontszerzésről való lecsúszás lett az eredménye.

Az ausztrál nem habozott hozzátenni, mennyire szereti Magyarországot és a Magyar Nagydíjat, és ha valakiről, hát róla el tudjuk képzelni, hogy véleménye túlmutat a kötelező illendőségen. Eddigi hét F1-es futamgyőzelme egyikét is a Hungaroringen szerezte 2014-ben, és már várja, hogy alig több mint egy hónap múlva ismét betegye a lábát a pálya területére.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: