DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Betörtek Grosjeanék otthonába, de ő elüldözte a rablókat

Romain Grosjean és családja nyoni lakásába próbáltak bejutni rablók kedden, azonban a Formula-1-es pilóta elüldözte őket. Szerencsére mindenki jól van, a gyerekek pedig mit sem tudnak az egészről.

A Kanadai Nagydíj után Romain Grosjean hazarepült svájci otthonába, ahol rajta kívül felesége és három gyermeke tartózkodott, amikor két ember próbált meg betörni a házukba, a Haas versenyzője azonban felvette a kesztyűt, és elüldözte a rablókat.

„Egyike azoknak a napoknak…” – írta Instagramján Grosjean. Ketten próbáltak meg betörni az otthonunkba az éjszaka során, de szerencsére elfutottak, mikor beléptem a folyosóra. Nem a legjobb érzések kavarognak bennünk, de mindannyian jól vagyunk. Mindenkinek köszönöm a támogatást, ugyan nem volt túl jó éjszakánk, de hálás vagyok, hogy senkinek sem esett baja. A gyerekek semmit sem hallottak, örülök, hogy nem tudnak erről a dologról, és remélem, ez így is marad.”

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One of those days. Two guys broke into our house last night... Luckily they ran away when I went into the corridor. Not the best feeling over, but we are all safe

Romain Grosjean (@grosjeanromain) által megosztott bejegyzés,

 

Felesége, Marion szerint a férje egy valódi hős: „Azokat a sportolókat, akik elérnek valamit, hősként szokták emlegetni. Én ezzel nem értek egyet, mert nem mentik meg a világot, viszont az igaz, hogy gazdagabbá teszik. Én viszont elmondhatom, hogy a férjem sportoló és hős egyszerre” – írta ki közösségi oldalára Grosjean felesége.

„Az erkélyajtónkon keresztül jöttek be a rablók a házunkba az éjszaka, és boldog vagyok, hogy senkinek sem esett baja, a gyerekeink pedig sosem tudják meg, mi is történt, amíg aludtak. Romain nem hezitált egy percig sem, azonnal konfrontálódott velük és megvédte a családját. Nem szeretek a magánéletemről beszélni a sajtónak, de a hősöket ismernie kell a világnak, én pedig az egyikükkel élhetek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: