Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök
Bulvár

Tudod, hogy ünnepli meg mostantól győzelmeit Kiss Norbi?

Holnap, vagyis szombaton 10 és 12 óra között állatvédő alapítványa, a Macskaárvaház, valamint szurkolói társaságában ünnepli misanói Európa-bajnoki futamgyőzelmét Kiss Norbi – tudta meg a Formula magazin.

A kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor-világbajnok autóversenyző ígéretéhez híven egyúttal elülteti az első „győzelmi fát”. Néhány héttel ezelőtt ugyanis bejelentette: minden idei futamgyőzelmét és dobogós helyezését követően egy-egy fát ültet Kápolnán. A település polgármestere, dr. Berecz Kálmán már akkor kifejezte, Norbi képességeit ismerve bízik benne, hogy őszre egész kis erdő alakul ki a meseszép kis Tarna-parti településen.„Farkas Pál agrármérnök barátommal, a Káli Csemetekert vezetőjével beszéltem meg, milyen fát ültessünk” – meséli a formula.hu-nak Kiss Norbi, aki elárulta: „Egy csodálatos páfrányfenyőre esett a választás, amely az egyik legősibb élő fafaj a földön. Legkorábbi levélkövületei 270 millió évre nyúlnak vissza, és egyedei a jégkorszakot is túlélték. Különleges gyógyító hatást is tulajdonítanak neki, a leírások szerint ellensúlyozza az öregedést, enyhíti a szellemi fáradtságot és legkevésbé sem utolsó sorban csodálatos árnyékot ad majd a Macskaárvaház mentett állatainak” – mondta Norbi, akit szakértő barátja alaposan kiképzett a botanika tudományából. 

Kiss Norbi elmondta: mindenkit szeretettel vár szombaton 10-12 között Kápolnán, ahol veterán járművek felvonulása és különleges vegán ebéd is várja a vendégeket. Mint ismeretes Norbi nagyszerű kapcsolatot ápol a helyi mezőgazdasági értékőrző egyesület (Megérte Egyesület) járműrajongó aktivistáival, akik felkérték Norbit, hogy vegyen részt különleges járműveik felvonulásán, és hogy stílszerű legyen Norbi megjelenése, a Mercedes AMG magyar nagykövete számára egy veterán korba lépett G Mercedest biztosítanak a látványos parádéhoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?