DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

F1-es pilótabarátnők: Kik csavarják el a versenyzők fejét? - 3. rész

Új év, új remények, szokták mondani minden sportban. Nos, volt olyan F1-es pilóta, aki 2019-re nem csak a csapatát cserélte le, de a barátnőjét is. Íme, néhány ismert és kevésbé ismert pilótabarátnő.

Sorozatunk utolsó része egyben rendhagyó is lesz, hiszen a harmadik kiadásban nem tudjuk bemutatni a teljes idei F1-es mezőny barátnőit és feleségeit, lévén nem minden pilóta kötelezte el magát, így sokan egyelőre még nem találták meg párjukat az élethez, de legalább a 2019-es szezonhoz.

Antonio Giovinazzi – szingli

A 25 esztendős Giovinazzi legjobb tudomásunk szerint jelenleg nem él kapcsolatban. Korábban egy Perrie Edwards nevű hölggyel alkotott egy párt, aki most szintén 25 éves. Egy Egyesült Királyságbeli tehetségkutatón tűnt fel először a hölgy, aki azóta is az énekléssel foglalkozik.



Alexander Albon, Lando Norris, Lance Stroll, Carlos Sainz – szinglik

Albon és Norris még talán nem elég ismertek ahhoz, hogy a paparazzik árgus szemekkel figyeljék minden egyes lépésüket, így a két újonc magánéletéről egyelőre nem sokat tudni. Noha Carlos Sainz a hölgyek egyik kedvencének számít a mezőnyből, a spanyol pilóta sem áll jelenleg élettársi kapcsolatban. Lance Stroll magánéletéről sem tudni túl sok mindent, az viszont beszédes, hogy a kanadai versenyzőt még egyetlen helyszínen sem láttuk hölgy társaságában.

Danyiil Kvjat – Kelly Piquet

Az idén már harmadszor a Toro Rossóval versenyző Danyiil Kvjat a világbajnok Nelson Piquet lányával, Kelly Piquet-vel jár, a hölgy Instagram-oldalának tanúsága szerint pedig a pár gyermeket is vár már.

Robert Kubica – Joanna Modes

Joanna Modes egy 33 éves lengyel színésznő, illetve televíziós személyiség. 1985. május 21-én született Stettinben. 2018 óta randizgatnak Kubicával, azonban nem tudni, mennyire komoly ez a kapcsolat.

George Russell - Seychelle de Vries

A Williamsszel a Formula-1-ben idén bemutatkozó George Russell a 23 éves Seychelle de Vries barátja, aki a szintén autóversenyző Nyck de Vries testvére. Még akkor találkoztak, mikor Russell a Formula-2-ben versenyzett. A hölgyet 2016-ban hírbe hozták Max Verstappennel is, aki azóta már Dilara Sanlikkal jár.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: