DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Will Smith gyártja az új celebes F1-es műsort

A sportág vezetői a Lewis Hamiltonnal jó barátságban álló filmszínész stúdióját bízták meg egy új show gyártásával, amelyben sztárok kapnak fontos szerepet, a fő cél pedig új közönség elérése lesz.

Emlékszünk még Lewis Hamilton és az amerikai színész, Will Smith bohóckodó videóira az Abu Dhabi Nagydíjról? A tavalyi szezonzárón járó híresség Will Smith Bakancslistája című műsorában dokumentálta kalandjait a versenyhétvégén, ez inspirálta az új Formula-1-es show-t, amely 2020-ban indul.

Az adásokat Smith produkciós cége, a Westbrook Studios készíti majd, az Apollo World Touringgal együttműködve. Az ígéret szerint az epizódok a versenyhétvégéken játszódnak a rendező nagyvárosokban és turistalátványosságoknál, A-listás celebek szereplésével, és a videókban lesznek kaszkadőrbemutatók, kihívások vagy élő zenei előadások is. Az alaphangot természetesen a Formula-1 adja meg.



 „Mindig is óriási rajongója voltam a Formula-1 világának, és még jobban szerelembe estem a sporttal a Will Smith Bakancslistája forgatása közben” – kommentálta a hírt Smith. „Az F1 ugyanúgy elkötelezett, hogy lebilincselő és inspiráló tartalmat gyártson, ahogy mi is küldetésünknek valljuk a Westbrook Studiosnál. Tagadhatatlan, hogy szinergia van történetmesélésünkben, és izgatott vagyok, hogy a rajongók is csatlakozhatnak hozzánk erre a vad körre.”

Az új műsorral a Formula-1 nem a meglevő rajongókat célozza meg, hanem olyan rétegeket, melyek korábban nem követték a sportot, de érdeklődnek a világsztárok és szórakoztatóipar iránt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: