Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő
Bulvár

Kanyaróriasztás az Ausztrál Nagydíj látogatói számára

Fontos hírt kapott mindenki, aki ott volt a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon: kanyaróvírus veszélye állhat fent, mindenki nagyon figyeljen oda magára és az esetleges tünetekre.

Közleményt adtak ki az Ausztrál Nagydíjat követően, méghozzá azzal kapcsolatban, hogy mindenki, aki ott volt az eseményen, veszélyben lehet a kanyaró vírus miatt. Egy nőt ugyanis ezzel vittek kórházba a helyszínen és azóta kiderült, hogy szombaton, illetve vasárnap is ott volt a melbourne-i pályán.

A tájékoztatás szerint szombaton a Jason, vasárnap a Fangio lelátón foglalt helyet, a belépésnél a kettes kaput használta, de áthaladt az egyes kapun is. Melbourne-ben ez már a harmadik kanyaró-eset 2019-ben. "Mindenkit, aki észleli magán a jeleket, vagy a tüneteket, amik kanyaróra utalhatnak, meg kell vizsgálni és be kell jelenteni az esetet. Különösen akkor lehet nagy a gyanú, ha valaki az említett területek bármelyikét érintette és nem, vagy csak részlegesen volt beoltva kanyaró ellen" - olvasható a közleményben.melbourne_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?