DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Városbálon jótékonykodik Kiss Norbi Hatvanban

A világ egyik leghíresebb autóversenypályáján, az olaszországi Misanóban rendezett Európa-bajnoki futamon szerzett trófeáját ajánlja fel Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor-világbajnok autóversenyző jótékony célra.

A Mercedes AMG magyarországi nagykövete jövő hétvégén kedvesével Mártival, a hatvani Városbál vendége lesz, ahová a Hatvan Városért Közalapítvány és Horváth Richárd polgármester meghívására látogat el a világhírű magyar autóversenyző. 

- Mindig nagyon szívesen megyek Hatvanba, kicsit második otthonomnak is érzem ezt a fantasztikus várost, ráadásul állatvédő alapítványunk, a Macskaárvaház is innen nem messze található, így gyakran átutazóban is meg szoktam állni - mondja Kiss Norbi, hozzátéve, számos kedves emlék, és barátságok is fűzik a városhoz, ahol sok szurkolója is van. Köztük Horváth Richárd polgármester és családja, akik a múlt évi hungaroringi versenyén végig drukkoltak Norbinak a győzelemhez. Kiss Norbi hozzátette: idén is számos olyan program van, amin feltétlenül részt fog venni a városban. 

1_6



- A Hatvani Tuning Show-t semmiképpen sem hagyom ki, hiszen Magyarország egyik leglátványosabb autós rendezvénye, és hatvani barátaimmal azt is tervezzük, hogy tavasszal vízitúrán veszünk részt Hatvan folyóján, a Zagyván, ezzel is népszerűsítve a természet, az állatok védelmét, és a környék szépségeit. 

Norbi miután megtudta, hogy az idei Hatvani Városbál jótékony célja az, hogy a város gyermekorvosi rendelő intézetének klimatizálására gyűjtsenek, úgy döntött autósport karrierjéből egy különleges ereklyét bocsájt a szervezők rendelkezésére. 

 - Minden évben az olaszországi Misano-ban kezdődik a Kamion Európa Bajnokság, idén is ott lesz az első futamunk. Mindig rendkívül kiélezett a küzdelem, hiszen általában az első versenyhétvége alatt szeretné mindenki megmutatni tudása legjavát, ezért ez minden évben egy rendkívül izgalmas verseny. Úgy döntöttem, egyik korábbi Misanoban szerzett serlegemmel segítem a Hatvani Városbál jótékony céljait, és bízom benne, hogy sokan szurkolnak majd idén is a futamgyőzelmeimhez. 

- Örülünk, hogy a Hatvani Városbálon itt lesz velünk Kiss Norbi, aki autósportban nyújtott kimagasló teljesítménye, valamint a természet és állatvédelemben végzett önkéntes szerepvállalása miatt egyaránt sokak példaképe - mondja Horváth Richárd polgármester, aki büszke arra, hogy Norbi itthon és külföldön is rendszeresen viszi Hatvan városának jó hírét. 

- Kiss Norbit tehát példaképként és barátként is szeretettel várjuk a hatvani Városbálon és ismerve állatvédelmi, vegetariánus elkötelezettségét természetesen húsmentes vacsorával kedveskedünk majd neki - teszi hozzá Hatvan polgármestere, Horváth Richárd.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: