DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Köszöntésözön Schumacher 50. születésnapján

Riválisai, csodálói, munkatársai egyarán üzentek Michael Schumachernek ezen a különleges évfordulón. Régi emlékek vagy régi fotók kerültek elő többek között Hakkinentől, Buttontól és Arrivabenétől is.

Január 3-án, az F1-es holtszezon kellős közepén és csupán pár nappal újév után Schumacher születésnapja mindig is a nagyobb hírértékű események között volt, idén azonban még különlegesebbé teszi ezt a napot, hogy a hétszeres világbajnok egy igencsak szép számhoz, a félszázadik életévéhez érkezett. El is árasztották a közösségi oldalakat az egyszerre örömöt és szomorúságot is sugárzó jókívánságok az öt évvel ezelőtti balesetéből otthonában gyógyuló Schumacher felé, mi pedig egykori kollégáinak legérzelmesebb üzenetei közül válogattunk (Lewis Hamiltoné itt, az F1 hivatalos oldala által készített videó pedig itt található). 

Jenson Button:

Amikor Michael mellett álltam a dobogón, akkor tudatosult bennem, hogy F1-es versenyző vagyok. Hatalmas tisztelet jár neki, ő a mérce minden pilóta számára, és a legjobb, akit valaha láttam, és aki ellen valaha versenyeztem. Mi, többiek csak azért voltunk ott, hogy érdekessé tegyük a versenyeket.

 

Jean Todt:

Az 50. születésnapján szerető gondolatokat küldök Michaelnek, az F1-es történelem legnagyobb bajnokának, akinek rekordjai azóta is állnak. Michael, mindig is harcos voltál, és mindig is az leszel.

 

Mercedes:

50 évvel ezelőtt egy csillag született. Egy csillag, amely formálta és örökre átalakította a Formula-1-et. Aki rekordokat döntött, új értelmet adott a tökéletességnek és segített lefektetni az alapokat a mi későbbi sikereinkhez. A legjobb kívánságainkat küldjük Michael Schumachernek az 50. születésnapja alkalmából.

 

Ferrari:

Ma lett 50 éves a mi bajnokunk. Mind veled vagyunk, Michael.

 

Mika Hakkinen:

Boldog 50. születésnapot, Michael. Nagyon hiányoztál A motorsport hősei című dokumentumfilm forgatásáról.

 

Maurizio Arrivabene:

Michaellel kapcsolatban azokra a dolgokra szeretek visszaemlékezni, amiket közösen éltünk meg. Számomra az 1996-os Spanyol Nagydíjon aratott győzelme volt a legemlékezetesebb, hiszen senki nem számított rá. Egy legenda kezdetét láthattuk, amely pillanat örökre a szívemben marad.  

 

Szergej Szirotkin:

Boldog születésnapot, Michael. Mindig is példakép voltál számomra.

 

Nico Rosberg:

Boldog 50-et, Michael! Maradj erős. Minden jót kívánok neked, a családodnak és az összes Schumi-rajongónak!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: