DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Családja szerint Ecclestone 120 évig fog élni

Életstílust és külsőt váltott, ezért lánya szerint tíz évet fiatalodott a Formula-1 egykori vezetője. A családban általános a vélekedés, hogy matuzsálemi kort fog megérni.

Bernie Ecclestone, aki egykor azt hangoztatta, koporsóban fogják elvinni a Formula-1-ből, négy évtized után 2017 elején távozott a sportág éléről. Kijelenthető, hogy jót tettek neki a nyugdíjasévek: luxusnyaralót vásárolt Ibizán, valamint külsejét is megváltoztatta, kecskeszakállat növesztett és lézeres szemműtéttel megvált régimódi kerek szemüvegétől. Lánya elmondása Mr. E. éveket fiatalodott.



„Apám épp most töltötte be a 88-at, és jelenleg nagyon-nagyon jó formában van” – mondta a 29 éves Petra Ecclestone a Sun bulvárlapnak. „Jól áll neki a kecskeszakáll, igazából már el sem tudom képzelni anélkül. Szemüveget pedig már nem visel, mivel lézeres szemműtétje volt. Olyan, mintha tíz évvel fiatalabb lenne.”

A 34 éves Tamara Ecclestone ezzel magyarázta, hogy a családfő olyan jól tartja magát: „Sosem dohányzott, soha nem ivott, és azzal viccelődik, hogy soha nem mozgott, azért néz ki olyan fiatalnak. Mindig dolgozik, aktívan tartja az agyát, ami nagyon sokat számít. Mindannyian azt szeretnénk, hogy megérje a 120 éves kort, és ismerve őt valószínűleg meg is fogja” – jósolt matuzsálemi életkort lánya Ecclestone-nak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: