DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Vettelnek magánéleti problémái lehetnek

Olaszországi sajtóértesülések szerint Sebastian Vettelnek magánéletbeli problémái lehetnek, és ennek a hatásai ütnek vissza a pályán mutatott teljesítményében. A német teljesen szétesett év végére.

A négyszeres világbajnok versenyző azóta, hogy Németországban vezető pozícióból dobta el a vasat, nem igazán találja önmagát, hibát hibára halmoz, és mindössze egyetlen versenyt, a Belga Nagydíjat tudta megnyerni. Mindezek ahhoz vezettek, hogy Lewis Hamilton már Austinban is világbajnok lehetett volna, de Raikkönennek és Verstappennek köszönhetően a döntés Mexikóra csúszott át.

Most olasz források arról írnak, hogy Sebastian Vettelnek magánéletbeli problémái lehetnek, és ezek ütnek vissza a pályán. A Sky Italia azonban nem részletezte, hogy pontosan miről is lehet szó, de annyi bizonyos, hogy a német háza táján nincs minden rendben: „Ettől nem mondhatunk többet, hiszen ez teljes mértékben magánügy” – írja a Sky Italia.

Vettelnek válságban lehet a házassága?


A világbajnoki cím azonban mégsem csak rajta, de a Ferrari előző három versenyen mutatott érthetetlenül gyenge teljesítményén is elúszott. Az olaszok fejlesztési zsákutcába kerültek, és kénytelenek voltak visszatérni a Monzában látott konfigurációhoz, amivel egyből versenyképes volt a Ferrari az USA-ban.

A világbajnoki cím már alighanem eldőlt, hiszen Lewis Hamiltonnak elég a 7. helyen célba érnie Mexikóban, azonban a konstruktőrök között még alakulhat úgy, hogy a Ferrarié legyen a végső siker, bár ehhez több meghibásodásra is szükség lenne a Mercedes részéről.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: