DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton: Birodalmat akarok építeni

A Mercedes F1-es pilótája nem tagadja, hogy sok más dologgal is foglalkozik a versenyzésen kívül, egyáltalán nem csak ez érdekli és egyáltalán nem csak erre akar támaszkodni.

Az kétségtelen, hogy régen volt olyan versenyzője a Formula-1-nek, aki a sporton kívül is akkora hatással és jelentőséggel bírna, mint Lewis Hamilton, a brit pilóta pedig egyre inkább rá is érez erre és tudatosan építi a saját személyes brandjét. Ezt nem is titkolja: saját bevallása szerint sok dologban van már benne az F1-en kívül.

bulvár



"Egyértelműen elvetem a magokat más területeken is, amik majd szépen nőni fognak. Van, hogy belekezdünk valamibe, aztán kiszállunk belőle, mert már nem élvezzük tovább, majd meglátjuk, hogy ezekből a magokból mik fognak kinőni. Egyértelműen fel akarok építeni egy birodalmat" - nyilatkozta erről az ötödik világbajnoki címe felé hajtó pilóta az ESPN-nek.

"Elsősorban versenyző vagyok, de szeretnék vállalkozó is lenni és sikeres lenni az üzletben. Úgy akarom csinálni, ahogy én jónak gondolom, hiszem, hogy a pozitív kapcsolatok tiszteletet, bizalmat és hosszabb távú együttműködést eredményezhetnek. Szeretem azt gondolni, hogy jól ítélem meg az üzleti kockázatokat és hogy előrelátó vagyok sok dologban, amibe belevágok" - magyarázta.

"Egy napon szeretnék majd családot és szerintem sok dolog van még az életben, amit a családommal, vagy az üzletben elérhetek és remélem, hogy el is fogok. Úgy gondolom, hogy a legjobb időszak még előttem van" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: