DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

A Hungaroringen autózott Keszhelyi Vivien és David Schumacher

A magyar versenyzőnő párjával, David Schumacherrel jelent meg a Magyarországon rendezett Cars & Coffee eseményen - a két pilóta több mint hét hónapja alkot egy párt.

A Cars & Coffee története 2013-ban Olaszországban kezdődött, amikor Francesco Canta (Mr. Cars & Coffee) megszervezte az első összejövetelt, ami valóságos lavinát indított el az egzotikus négykerekű járművek rajongói és tulajdonosai között. Az esemény mára már 40 ország 60 városában van jelen.

Vivien Keszthelyi_David Schumacher_Cars&Coffee (5)



Exkluzivitását mi sem bizonyítja jobban, mint a megjelenő autómobilok. A magyarországi rendezvényen felvonuló modellek között olyan különlegességek voltak fellelhetők, mint például az egyedülálló Koenigsegg CCXS, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, Porsche 911 GT2 RS - Weissach Package, vagy a Best of the Show díjat is elnyerő egyedi festésű Ferrari F12tdf.

„Mindig örülök a magyarországi meghívásoknak és igyekszem rajtuk részt venni. Szerencsére David is szabaddá tudta tenni magát, ezért közösen tudtuk élvezni a rendezvényt. A versenyzés az életem, így az hétköznapjaimbankulcsfontosságú szerepet kapnak az autók, amikért gyerekkorom óta rajongok. David is ugyanígy van ezzel, így az autók közt eltöltött idő számunkra igazi kikapcsolódás. A Cars & Coffee ragyogó ötlet, jó ennyi különböző autókülönlegességet egy helyen látni. Remélem, hogy hagyománnyá válik nálunk is.”

A rendezvény vasárnap délelőtt Etyeken kezdődött, majd a különleges autósereg rendőri kísérettel vonult át a Hungaroringre, ahol élesben is tesztelték a gyönyörű modelleket. A megjelentek örömére Vivien ízelítőt adott abból, hogy mit lehet egy utcára gyártott autóból kihozni a versenypályán. A 17 éves lány először a résztvevőkkel, majd David Schumacherrel az oldalán rótta a köröket az Audi TT RS volánja mögött. A magyar autóversenyző azt is megosztotta velünk, hogy miként telnek számukra a hasonló rendezvények:

„Az ilyen eseményeken mindig megyünk együtt is pár kört. Egyszer én vezetek, máskor ő. Természetesen ilyenkor előkerülnek az apró technikai megoldások, amikre csak a versenypályán van lehetőség. Ez nem versengés, de igazi élvezetet visz a kapcsolatunkba, és egy-egy tökéletesen kivitelezett új mozdulatnak a szórakozáson kívül könnyen lehet, hogy egyszer a pályán is hasznát vehetjük.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: