DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Európa-bajnok autóversenyző állatvédő alapítványa kapott támogatást

A kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző Kiss Norbi közreműködésével működő Macskaárvaház Alapítvány története legnagyobb ételadományát kapta a Quebeck gyógyszermentes állati táp kiegészítő gyártójától. Az adományt, a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án, a cég tulajdonosa és családja személyesen vitte el Kápolnára és pakolta le a Macskaárvaház központjába.

Kiss Norbi autóversenyző, az alapítvány kuratóriumi tagja meghatónak és megtisztelőnek nevezte az adományt, amely szavai szerint "biztonsági tartalékot, nyugalmat jelent" a Macskaárvaháznak.

Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint külön öröm, hogy egy természetes alapú magyar innováció kifejlesztője és gyártója választotta partneréül a Macskaárvaházat.

„Dr. Filip Dániel és cégének tevékenysége számunkra példaértékű, hiszen hitt abban, hogy lehet természetes alapú készítményekkel is hatékony táplálékkiegészítőt előállítani, és nem kell feleslegesen agyonvegyszerezni az állatokat egészségük, vitalitásuk megőrzése érdekében” – mondta Bóday Pál, hozzátéve: „Mi is hiszünk abban, hogy hamarosan gyökeresen meg fog változni a világban az emberek és állatok kapcsolata, ezért nagy öröm a Quebeck-hez hasonló innovatív partnerrel együttműködni. Nem igaz, hogy csak vegyszerekkel lehet roborálni az állatokat, nem igaz, hogy csak állatok kínzása, kihasználása árán élhetünk minőségi életet!” - nyilatkozta Bóday Pál, aki szerint a magyar tulajdonú Quebeck társadalmi felelősségvállalásáról példát vehetnének a hasonló területen dolgozó multicégek is.



Az államalapítás ünnepe arra is remek alkalom, hogy az állatvédők egyesítsék erőiket. Pontosan ez történt augusztus 20-án, amikor is a Quebeck felajánlásának köszönhetőan a kápolnai macskaárvaház alapítvány fennállása eddigi legnagyobb adományát kapta.

A Quebeck gyógyszermentes állati táp-kiegészítők gyártásával foglalkozik, emellett a felelős állattartásért folytatott küzdelem egyik hazai éllovasa. A cég ügyvezetője elmondta, hogy bár vállalata elsősorban a kutyások igényeit hivatott kiszolgálni, számára minden állat egyformán fontos. Dr. Filip Dániel erről tanúbizonyságot is tett, hiszen szabadnapján 800 kilogramm száraztápot fuvarozott ki Vácról, majd pakolt le sajátkezűleg az árvaház cicáinak:

„Arra kérek minden céget, magánszemélyt, állatorvoslással foglalkozó kollégát, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák, munkájukkal segítsék azokat a kezdeményezéseket, amelyek a felelős állattartás intézményéért nonprofit alapon dolgoznak” - mondta el a Quebeck első embere, aki maga is állatorvosként kezdte pályafutását.

Dániel vállalatának legfőbb küldetése, hogy az állattartók figyelmét felhívja a gyógyszermentes készítmények alkalmazásának óriási előnyeire. A Quebeck az állati egészség megőrzése és orvoslása területén számos 100 %-ban gyógyszermentes prémium terméket gyárt és forgalmaz, amelyek hatásukat és árukat tekintve is az abszolút élvonalat képezik. A cég portékái a házikedvencek általános igényeitől a munka és versenykutyák professzionális felkészítéséig mindenre megoldást kínálnak, sőt még az állatorvosoknak is számos, eddig ismeretlen opciót mutatnak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: