DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ezért törölte Hamilton a közösségi tartalmait

Decemberben kisebb botrányt kavart a négyszeres F1-es világbajnok egyik Instagram-bejegyzése, amely után a brit az összes posztját törölte – Hamilton szerint azonban mindez véletlen egybeesés volt.

A Formula-1-es pilóták közül egyértelműen Lewis Hamilton használja legaktívabban a közösségi médiát, egyúttal azonban a brit posztjai is szokták kiváltani a legtöbb vitát a rajongók táborában. Legutóbb épp decemberben váltott ki óriási felhördülést azzal, hogy unokaöccsét a kamera előtt szidta le azért, hogy hercegnőnek öltözött. Bár a négyszeres világbajnok elnézést kért a kijelentései miatt – nem először –, pár nappal később az összes bejegyzését törölte Instagramon, s a Twitteren is alapos tisztogatást végzett.

hamilton-social-1



Beletelt pár hétbe, mire Hamilton újra poszttal jelentkezett, a téma pedig a Mercedes néhány nappal ezelőtti bemutatóján is előkerült. A pilóta szerint azonban a menedzsmentjével eleve eltervezték a törléseket, amelynek nincs köze az említett incidenshez:

„Mindig is az volt a tervünk a tavalyi év végén, hogy az idei esztendő elején tiszta lappal kezdünk” – idézi Hamiltont az F1i.com szaklap. „Egyszerűen csak kiderült, hogy az egy megfelelő pillanat volt a változtatásra. Mindig nehéz változtatni, mivel elég boldog vagyok, de nagyon különös korszakot élünk, amikor talán jobban eltúloznak bizonyos dolgokat, mint korábban. Kritikus időszak ez a világ számára.”

Hamilton hozzátette: a folyamatos kritikák ellenére sem áll le a közösségi médiumok használatával. „Úgy gondolom, továbbra is meg fogom mutatni, mit csinálok. Szerintem egyszerűen csak taktikusabb leszek azon a téren, hogy mit csinálok vagy mit mutatok meg belőle. Így olyan módon léphetek kapcsolatba a rajongókkal, amelyre egy versenyhétvége során nincs lehetőségem, szóval továbbra is az életem része lesz.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: