DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Az Arsenal játékosával edzett Hamilton

Gőzerővel készülnek az F1-esek, hogy fizikailag csúcsformában legyenek a tesztekre. Lewis Hamilton és Hector Bellerin közös londoni tréningezésen tanultak egymástól.

A Formula-1 négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, valamint az Arsenal hátvédje, Hector Bellerin egészen különböző sportot űznek, melyek eltérő testi felkészültséget igényelnek, közös partnerük, a Puma jóvoltából mégis részt vettek egy közös edzésen. A páros dobozokon ugrált, „battle rope”-köteleket rázott és thaibokszolt Londonban.

„Az edzés életem egyik legfontosabb aspektusa” – nyilatkozta Hamilton, hangsúlyozva, mennyire intenzíven kell edzenie, hogy a legjobb eredményekért harcolhasson a Formula-1-ben: „Mivel a világ leggyorsabb sportolói közé tartozom, ahogy Hector is, 24/7-ben pörgök. Jó, hogy másokkal találkozhatok a Puma családból, és megnézhetem, tudok-e tanulni valamit, hogy jobb sportolóvá váljak.”



A 22 éves Bellerin is érdekes újdonságokat tudott meg Hamiltontól: „Kúl volt, hogy Lewisszal lehettem, és meghallgathattam, hogyan edz. Remek formában van. Mivel 50-60 körös versenyeket teljesít, elmondta, hogy a VO2 max szintje (a test által maximálisan felvehető és szállítható oxigénszint) hasonló, mint egy focistáé a Premier League-ben” – mondta a labdarúgó.

Pihenőként Hamilton és Bellerin a londoni épület tetejére mentek levegőzni, ahol hamar megtalálták a közös beszédtémát, tetoválásaik jelentéséről beszélgettek egymással.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: